Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz

A Chrysalis Esküvői Szalon sokszínű és izgalmas esküvői ruhakollekciót állított össze a menyasszonyoknak. Kínálatában a bonyolult kivitelezésű, összetett esküvői ruhák mellett megtalálható a letisztult vonalvezetés és az egyszerű formavilág is. A sokrétűség az árak tekintetében is érzékelhető. – Az esküvő stílusához, és költségvetéséhez mérten új és igényes ruhákból válogatnak az arák.

Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz
A Chrysalis üzletek által forgalmazott esküvői ruhamárkák változatossága és minősége kiemelkedő. Szolgáltatásaink a menyasszony kényelmét és az esküvő sikerét segítik.

A Chrysalis Esküvői Szalon képviseli a Nicole Fashion Group - Aurora kollekcióját Budapesten.  Kifinomult tervezés, különleges textilkombinációk jellemzik ezt a nemzetközi szinten elismert olasz céget.

A Chrysalis Esküvő kizárólagos forgalmazásában áll az egyedi és leutánozhatatlan DreamON Bridals esküvői ruhamárka. A DreamON ruhákat olyan divattervezői bravúr jellemzi, ami a designer esküvői ruhák egyediségét és különlegességét kínálja. Elsősorban azoknak a menyasszonyoknak ajánlott, akik valami páratlant és meghökkentőt szeretnének viselni az esküvőjükön. Csodás anyagok, gazdag textilhasználat  és „hight end” kivitelezés jellemzi a DreamON Bridals esküvői ruhákat.

A Chrysalis Szalonok egyik büszkesége a francia Divina Sposa kollekció. Lágy csipkék, karcsú vonalak, trükkös hátmegoldások és mély dekoltázsok jellemzik.

Pénztárca kímélő és mégis gyönyörű, a francia Just For You kollekció. A Chrysalis Szalonokban kedvező áron bérelhető vagy vásárolható a Just For You és a Miss Kelly kollekció több darabja. Ezen kollekciók sajátossága a letisztult, görögös fazonú esküvő ruha típus is. Finom csipkék, könnyű ruhák, elegáns zárt felső részek jellemzik.

A Chrysalis budapesti üzlete büszke arra, hogy mindig a legújabb esküvői modelleket mutatja be a menyasszonyoknak, mégpedig kiemelkedő darabszámban.  Az újonnan érkező esküvői ruhák mennyisége a garancia arra, hogy a menyasszonyok kiváló minőségű és állapotú esküvő ruhákat vehetnek bérbe, illetve vásárolhatnak a Chrysalis üzletekben.  Általában 6-10 hetente érkeznek új esküvői ruhák a Chrysalis Szalonokba.

Ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatokat kínál a Chrysalis Esküvő. Megvásárolható esküvői ruháik gyönyörűek, és gyakran teljesen újak.

A Chrysalis Esküvő nagy figyelmet fordít a kísérő ruhákra is, mint örömanya kosztümök, koszorúslány ruhák, estélyi-és koktél ruhák. Heti gyakorisággal frissülnek az alkalmi ruhák a Chrysalis polcain.
Minőséget szolgáltatunk
Olyan DreamON esküvői ruhát kapsz tőlünk, aminek a gyártása a designer felügyeletével történik. Nincsenek közvetítők és apró kínai kezek, hanem a DremOn cég saját gyártási technológiája és saját, lelkiismeretes varrói. Úgy készül egy esküvői ruha itt, mint egy személyre szabott kocsi.<br>
Alkalmi ruha vásár
Kiárusítjuk a 2017-es év hosszú és rövid alkalmi ruháit. Koszorúslány ruhák, estélyi ruhák, báli ruhák, koktél ruhák 9900-24900Ft közötti áron. 40-70% kedvezmény. <br>
Kabátban télen, nyáron
Az esküvői boleró készülhet csipkéből, szaténból, tüllből és szőrméből is. Bármilyen esküvői ruha alapanyag felhasználásra kerülhet a tökéletes esküvői kiegészítőkhöz. <br>
Tetőtől talpig menyasszony
Minden kiegészítő, esküvői fátyol, kesztyű és hajdísz a legújabb esküvői ruhákhoz lett tervezve. Megkönnyítjük a választást, hiszen óriási árukészlettel és nagy szaktudással várunk. Egy helyen minden, ami az esküvődre kell!<br>