A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Promóció - Januári kiárusítás

Vásárolj esküvői ruhát jóval a kölcsönzési ár alatt. Akár 70% os kedvezménnyel is hozzá juthatsz a gyönyörű 2017-es esküvői modellekhez, ha gyors vagy.

[2018-02-01]
Promóció - Januári kiárusítás
A megvásárolható darabok a DreamON Bridals,  Nicole Fashion Group - Aurora, a francia Sposa Group négy ruhakollekciója: a gyönyörű Divina Sposa, Collector, Just For You és a Miss Kelly kollekcióból vannak összeválogatva.
Tökéletes állapotú, új vagy újszerű ruhák közül választhatsz akár már 100.000 Ft alatti áron.

Gondoltál már az esküvői ruha vásárlásra?
Ha nem, itt az idő mérlegelni az előnyöket.
Nem kell az esküvő előtti utolsó hetekben és napokban ruhapróbára járni, hiszen megalakíttathatod azt sokkal korábban.
Nem kell az esküvő előtt 1-2 nappal az esküvői ruhádért eljönnöd, hiszen már korábban hozzád kerül. 
Nem kell az esküvő után fáradtan visszahozni a ruhát, hiszen a tiéd. Tisztításra ugyan még vissza hozhatod hozzánk, de ezt bármikor megteheted. Nem kötnek a határidők.
Az esküvő alatt nem kell azon aggódni, hogy megsérül az esküvői ruha.
Nem kell egy napra szervezni az esküvőt és a fotózást, hiszen szabadon rendelkezel az esküvői ruháddal. 
Elviheted a menyasszonyi ruhádat a nászútra, hogy pár vagány képet készíts.
Az esküvői ruhával kapsz egy örök emléket, amit a gyermekeid is megcsodálhatnak.

Ha ez nem győzött meg, akkor a kölcsönzés a legjobb számodra, amiben szintén örömmel segítünk..
Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.