A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

A láthatatlan alsószoknya

A legtöbb esküvői ruha fazonja megkívánja, hogy egy alsószoknya kerüljön a menyasszonyi ruha alá.
Sok negatív előítélet kering az alsószoknyákat illetően, a menyasszonyok egy óriási, merev hullahopp karikára gondolnak, amiben nehézkes és természetellenes mozogni és táncolni.
A láthatatlan alsószoknya
Ez azonban nincs feltétlenül így, hiszen a jó minőségű alsószoknya gondos tervezés után, nagy szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készül. Az igazán jó alsószoknyák olyan gyártó cégektől kerülnek a Chrysalis Szalonokban, akik csak alsószoknya gyártásra specializálódtak.
A megfelelő alsószoknya nem önmagához képest, hanem az esküvői ruhához és a menyasszony termetéhez alkalmazkodó. Helyenként elasztikus, has és csípő tájon alakformáló, rugalmas, természetes mozgást biztosít és láthatatlan.
A tökéletes alsószoknya együtt él és mozog a menyasszonnyal, légáteresztő és nem melegít. Szertartásokon, ülésnél és térdelésnél nem deformálódik el, nem dudorodik ki, vagy ugrik fel.
A legfontosabb szempont az esküvői ruha fazonjához kiválasztani az alsószoknyát. A sellő fazonú esküvői ruhákhoz sellő szabású, comb középig, vagy térdig szűkített és elasztikus alsószoknya szükséges, ami kellemesen kiszélesedik. A fém karika nem létszükséglet, vagy pedig észrevétlen tartozék. A rétegek, fodrok, vagy anyag borítások úgy helyezkednek el, hogy lágy esést, de tökéletes tartás adjanak a menyasszonyi ruhának.
A trombita fazonú és finoman „A” vonalú esküvői ruhák alá hosszított derekú alsószoknyákat ajánlunk. Az alsószoknya csípő, hasi része alakformáló és elasztikus. A merevítések kellemesen mértékletesek. A borítás többféle anyagból és technológiával készülhet, a lényeg, hogy színben, fazonban illeszkedjen a menyasszonyi ruha formájához és alkalmazkodjon a menyasszony elvárásaihoz. Lépéskönnyítő funkciót is ellát a megfelelő alsószoknya.

Az „A” vonalú és királylányos esküvői ruhákhoz igazi hercegnős alsószoknya dukál. Hogy pompázzon a menyasszony pompáznia kell minden apró részletnek is. A közepes és a nagy alsószoknya végtelen méreteket ölthet, nem ritka a 4-6 karikás alsószoknya, amit fodrok és megfelelő rétegek borítanak. A karikák száma önmagában még nem, de az elhelyezkedésük és a méretük már annál inkább befolyásolja az alsószoknya terjedelmét. Minél magasabban vannak a karikák és minél nagyobb a kerületük, annál királylányosabb és nagyobb a megjelenésük. Ha a karikák a ruha alján csoportosulnak, még nem lesz óriási, csak „A vonalú” az esküvői ruha.
A hétköznapjaink ruházata távoli az alsószoknyák világától. A legkisebb szoknyabőségtől is néha képesek a menyasszonyok idegenkedni, hiszen a nadrághoz és az egyenes ruhákhoz képest a kicsi és közepes alsószoknya is szélesnek és óriásinak tűnhet. Ahogy tartják, minden viszonyítás kérdése. Vállaljuk a vagány megoldásokat, feszegessük a határainkat, lépjünk ki a konfort zónából és ne féljünk nőnek lenni.

Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.