Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

KAPCSOLÓDÓ MAGAZIN BEJEGYZÉSEK

A láthatatlan alsószoknya
A láthatatlan alsószoknya
legtöbb esküvői ruha fazonja megkívánja, hogy egy alsószoknya kerüljön a menyasszonyi ruha alá.Sok negatív előítélet kering az alsószoknyákat illetően, a menyasszonyok egy óriási, merev hullahopp karikára gondolnak, amiben nehézkes és természetellenes mozogni és táncolni.
Észbontó vagy, és ezt imádom
Észbontó vagy, és ezt imádom
mikor egy menyasszony bejelentkezik hozzánk esküvői ruhapróbára, már tudjuk, hogy egy újabb egyéniséggel fogunk találkozni. Ahogy a férfi feleségül kéri az imádott nőt, aki egyedi és tökéletes neki, úgy választja ki a menyasszony az esküvői ruháját, ami hozzá illik és róla szól.
Keringőzz velünk!
Keringőzz velünk!
szalagavató bál egyszerre képviseli a befejezést és a kezdetet. Az esemény nagysága és fontossága makulátlan megjelenést vár el a bálozó lányoktól. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata pontosan tudja, hogy mire van szükséged.
Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz
Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz
Chrysalis Esküvői Szalon sokszínű és izgalmas esküvői ruhakollekciót állított össze a menyasszonyoknak. Kínálatában a bonyolult kivitelezésű, összetett esküvői ruhák mellett megtalálható a letisztult vonalvezetés és az egyszerű formavilág is. A sokrétűség az árak tekintetében is érzékelhető. – Az e...
2018. Elől járunk a divatban
2018. Elől járunk a divatban
Chrysalis Esküvői Szalonok 2018-as esküvői kollekciója gazdagon válogatott, és különleges stílusjegyekkel rendelkezik. A forgalmazott ruhamárkák minősége a Chrysalis menyasszonyok kiváltsága.
Tetőtől talpig menyasszony
Tetőtől talpig menyasszony
inden kiegészítő, esküvői fátyol, kesztyű és hajdísz a legújabb esküvői ruhákhoz lett tervezve. Megkönnyítjük a választást, hiszen óriási árukészlettel és nagy szaktudással várunk. Egy helyen minden, ami az esküvődre kell!