A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Észbontó vagy, és ezt imádom

Amikor egy menyasszony bejelentkezik hozzánk esküvői ruhapróbára, már tudjuk, hogy egy újabb egyéniséggel fogunk találkozni. Ahogy a férfi feleségül kéri az imádott nőt, aki egyedi és tökéletes neki, úgy választja ki a menyasszony az esküvői ruháját, ami hozzá illik és róla szól.
Észbontó vagy, és ezt imádom
 Akár koktélruhát, akár esküvői ruhát választ a menyasszony, mindig szembetűnő, hogy mennyire különbözőek vagyunk, és másra vágyunk.  Mi, a Chrysalis Esküvőnél azt valljuk, hogy a változatosság izgalmas, és a menyasszony, -aki az esküvője királynője- maga kell, hogy kiválassza a saját ruháját.  A szív dobban, az érzések magukért beszélnek, és az esküvői ruha megszólítja a menyasszonyát. A legjobb alkalmi ruha tervező,-és készítő cégek ezt pontosan jól tudják. A kollekciónkat úgy állítjuk össze, hogy színben, fazonban és stílusban eltérő és változatos legyen, hogy minden menyasszony és különleges alkalomra készülő nő megtalálja a hozzá illő esküvői -és alkalmi ruhát.
J

A legfontosabb, hogy a kiválasztott esküvői ruha szerelem legyen, a menyasszony sajátjának érezze azt, és az esküvői ruha ugyanúgy tükrözze a menyasszony egyéniségét, mint a ruhatárának minden darabjai.
Ahhoz, hogy megtaláld az egyéniségedhez illő ruhát, úgy tűnhet, hogy egy végtelen adatmennyiségen kell átrágnod magad, de ez nem így van. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata azért dolgozik, hpgy az esküvői ruha próba tökéletes és eredményes legyen.


Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?